Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Παραλύει την Πέμπτη ιδιωτικός και δημόσιος τομέας

Παραλύει για άλλη μια φορά ιδιωτικός και δημόσιος τομέας σε ολόκληρη τη χώρα αύριο, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις πολιτικές της κυβέρνησης που προβλέπουν συρρίκνωση των αμοιβών, συγχώνευση υπηρεσιών και εργασιακή εφεδρεία.
Στην απεργία, που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, συμμετέχουν υπάλληλοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, στην Υγεία την Παιδεία και τη Δικαιοσύνη, στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε ασφαλιστικά Ταμεία, ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε Τράπεζες, στη Ναυτιλία κ.α. Στις κινητοποιήσεις παίρνουν μέρος και οι ....... δημοσιογράφοι, απεργώντας σήμερα προκειμένου να καλυφθούν οι συγκεντρώσεις.


Οι διοικήσεις της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματιστεί να γίνει η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως. Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν νωρίτερα σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας. Απόφαση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις έλαβε χθες, σε έκτακτη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: