Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΥΦΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 Ο νομαρχιακός σύμβουλος Δημήτρης Τσούφης σε συνάντησή του με στελέχη του κόμματος και πολιτικούς του φίλους στα Ν.Μουδανιά, εξέφρασε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρεία της ΝΟΔΕ της Ν.Δ της Χαλκιδικής.
Ο κ.Τσούφης, ανέφερε ότι μετά από πολύ σκέψη και πιέσεις από μέλη του κόμματος αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρεία της νομαρχιακής επιτροπής σε μια δύσκολη συγκυρία. «Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά για ένα νέο κόμμα στη Χαλκιδική και να δώσω την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους και νέα πρόσωπα να προσφέρουν και να αναζωογονήσουν την τοπική οργάνωση. Εξάλλου, η απόφασή μου αυτή φανερώνει ότι μπαίνω στη μάχη χωρίς προσωπικό όφελος και θέλω να συμβάλλω στην ανατροπή που είναι αποφασισμένος να κάνει ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς στο κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσούφης.
Η υποψηφιότητα Τσούφη αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε τοπικό κομματικό επίπεδο, καθώς είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο ίδιος με τον Αντώνη Σαμαρά και την εμπιστοσύνη που του έχει ο πρόεδρος του κόμματος.      
   Στα Ν.Μουδανιά παρόντες ήταν ο αντινομάρχης Ι.Τζίτζιος και ο αντινομάρχης Δ. Αριστοτελίδης,  ο πολιτευτής Ν.Καραμανλής, ο πρώην βουλευτής Αθ.Φλωρίνης,  ο διευθυντής της νομαρχίας Αστ.Γκόγκος, ο πρώην δήμαρχος Μουδανιών Δ.Ιορδανίδης και άλλα στελέχη.
  Σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογες συναντήσεις και σε άλλους δήμους. 
 Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει ανάλογη συνάντηση με στελέχη της Ν.Δ. στον Πολύγυρο.
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: